Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taraba Eagles Ondo Beams
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie geeft een hoge lob. Nwachukwu kopt de bal weg. Apam rent richting de bal. Apam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam passt de bal zonder na te denken. Eliakwu is nu in balbezit. Oghene onderschept slim de pass. Oghene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nwanu kopt de bal weg. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola begaat een overtreding. Agboola krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sunday kopt de bal weg. Nwanu rent richting de bal. Nwanu passt de bal zonder na te denken. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel. Nwankwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eliakwu trapt de bal weg van het doel. Agboola kopt de bal weg. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Nwanu de bal. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kala Otaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene rent richting de bal. Oghene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Eagles - Ondo Beams 1:0

44e minuut.
Abana met een sublieme pass. Eliakwu onderschept slim de pass. Aghahowa controleert de bal met de borst. Oghene onderschept slim de pass. Oghene draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Eagles 48%, Ondo Beams 52%.
Taraba Eagles - Ondo Beams 1:0

54e minuut.
Agboola is nu in balbezit. Nwanu rent richting de bal. Nwanu passt de bal in één keer door. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel. Nwankwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kala Otaji kopt de bal weg. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke probeert naar een medespeler te passen. Oghene is nu in balbezit. Oghene haalt uit met een fantastische trap. Enyeama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Abana rent richting de bal. Abana passt de bal in één keer door. Oghene rent richting de bal. Oghene schiet op doel. Enyeama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Eagles - Ondo Beams 2:0

79e minuut.
Nwanu rent richting de bal. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji probeert naar een medespeler te passen. Oghene rent richting de bal. Oghene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Eagles 45%, Ondo Beams 55%.
Taraba Eagles - Ondo Beams 2:0