Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Warriors AC Tigers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ezeugo met een sublieme pass. Ola rent richting de bal. Ola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu passt de bal zonder na te denken. Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola schiet op doel. Ekhosuehi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ihebulu rent richting de bal. Ojirika verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu probeert naar een medespeler te passen. Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Warriors - AC Tigers 0:1

16e minuut.
Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu speelt de bal door. Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo onderschept slim de pass. Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa schiet op doel. Oparaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Warriors 57%, AC Tigers 43%.
Raging Warriors - AC Tigers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Warriors 29%, AC Tigers 71%.
Raging Warriors - AC Tigers 0:1