Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekiti Guns Smoking Bursts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliakwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omoefe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Emenalo is nu in balbezit. Brown rent richting de bal. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Guns - Smoking Bursts 1:0

20e minuut.
Abbey is nu in balbezit. Achebe verovert de bal door een tackle van achteren. Achebe probeert naar een medespeler te passen. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nnaji onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogunbiyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ikeagu krijgt zijn hoofd ertegen. Eboh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey is nu in balbezit. Ikeagu onderschept slim de pass. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Omoefe rent richting de bal. Brown is nu in balbezit. Omoefe rent richting de bal. Omoefe schiet op doel. Mohammed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Guns 55%, Smoking Bursts 45%.
Ekiti Guns - Smoking Bursts 1:0

47e minuut.
Olofinjana kopt de bal weg. Alegbe is nu in balbezit. Omoefe begaat een overtreding. Alegbe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Abbey onderschept slim de pass. Alegbe onderschept slim de pass. Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tyavkase passt de bal in één keer door. Emenalo met een sublieme pass. Abbey rent richting de bal. Alegbe onderschept slim de pass. Alegbe geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekiti Guns - Smoking Bursts 1:1

67e minuut.
Anikputa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agboola rent richting de bal. Agboola geeft een hoge lob. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Omoefe onderschept slim de pass. Omoefe passt de bal zonder na te denken. Utaka is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Guns - Smoking Bursts 2:1

89e minuut.
Nwosu kopt de bal weg. Alegbe rent richting de bal. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... Mohammed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekiti Guns - Smoking Bursts 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekiti Guns 40%, Smoking Bursts 60%.
Ekiti Guns - Smoking Bursts 3:1