Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 14
  • Stadion: Yeshud Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1578
Yeshud Borno Ties
541 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Agbim rent richting de bal. Agbim geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiedozie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam schiet op doel. Ademola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Apam rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshud - Borno Ties 1:0

13e minuut.
Thompson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu geeft de bal voor. Baita rent richting de bal. Baita draait met de bal, schiet en ... Asechemie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam rent richting de bal. Osim rent richting de bal. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Agbim is nu in balbezit. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim speelt de bal door. Apam is nu in balbezit. Apam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Utaka passt de bal in één keer door. Mbong is nu in balbezit. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Agbim rent richting de bal. Mbong onderschept slim de pass. Mbong geeft de bal voor. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Baita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esin komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Asechemie probeert naar een medespeler te passen. Apam kopt de bal weg. Osim is nu in balbezit. Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Esin is nu in balbezit. Esin met een sublieme pass. Mbong is nu in balbezit. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Igweokolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Agbim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dosunmu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshud 48%, Borno Ties 52%.
Yeshud - Borno Ties 1:0

73e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mbong zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mbong naar de kleedkamers voor een vroege douche. Igweokolo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Igweokolo kan niet meer verder spelen. Andre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshud 62%, Borno Ties 38%.
Yeshud - Borno Ties 1:0