Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultimate alliance Raging Warriors
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ajide probeert naar een medespeler te passen. Okonkwo is nu in balbezit. Ijeh rent richting de bal. Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okonkwo draait met de bal, schiet en ... Umukoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Alegbe haalt uit met een fantastische trap. Zeigbo probeert de bal aan de voet te houden. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap. Umukoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultimate alliance - Raging Warriors 1:0

19e minuut.
Siasia rent richting de bal. Siasia passt de bal met de wreef. Omoh controleert de bal met de borst. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultimate alliance - Raging Warriors 1:1

20e minuut.
Kanu met een sublieme pass. Daar is Ezenwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Ovie geeft een hoge lob. Eguavoen kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeigbo de bal. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Otegheri is nu in balbezit. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh speelt de bal door. Omoh rent richting de bal. Omoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimate alliance 61%, Raging Warriors 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimate alliance - Raging Warriors 1:1

56e minuut.
Eboh geeft de bal voor. Inworp. Rufai met een snelle inworp. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Eguavoen de bal. Okonkwo is nu in balbezit. Ekhosuehi rent richting de bal. Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Eboh is nu in balbezit. Eboh geeft een hoge lob. Inworp. Rufai met de inworp. Eguavoen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Okonkwo is nu in balbezit. Zeigbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okonkwo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okonkwo met een snel genomen vrije trap. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi passt de bal in één keer door. Daar is Umukoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultimate alliance - Raging Warriors 2:1

84e minuut.
Ijeh verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai is nu in balbezit. Rufai geeft een hoge lob. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimate alliance 47%, Raging Warriors 53%.
ultimate alliance - Raging Warriors 2:1