Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davinci fc Borno Ties
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Akinsehinde rent richting de bal. Iloenyosi verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu onderschept slim de pass. Nworgu schiet op doel. Ademola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Okafor is nu in balbezit. Agbim onderschept slim de pass. Agbim met een sublieme pass. Klungelig pakt Teberen de bal. Baita geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Baita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esin komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Akinsehinde geeft de bal voor. Inworp. Enyeama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nworgu is nu in balbezit. Nworgu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Agunbiade met een sublieme pass. Klungelig pakt Iloenyosi de bal. Adinachukwu onderschept slim de pass. Nworgu rent richting de bal. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davinci fc 34%, Borno Ties 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Davinci fc - Borno Ties 0:0

63e minuut.
Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu passt de bal in één keer door. Agunbiade rent richting de bal. Odiah verovert de bal door een tackle van achteren. Odiah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Baita trapt de bal weg van het doel. Agbim kopt de bal weg. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Okafor passt de bal zonder na te denken. Nworgu rent richting de bal. Adinachukwu begaat een overtreding. Adinachukwu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Baita kopt de bal weg. Thompson is nu in balbezit. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davinci fc 42%, Borno Ties 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Davinci fc - Borno Ties 0:0