Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuja Pacers Ondo Beams
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kaku kopt de bal weg. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ola is nu in balbezit. Apam onderschept slim de pass. Kaku rent richting de bal. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso onderschept slim de pass. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso rent richting de bal. Obafuso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Pacers - Ondo Beams 1:0

21e minuut.
Obafuso passt de bal in één keer door. Achebe is nu in balbezit. Nwanu rent richting de bal. Achebe onderschept slim de pass. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Pacers - Ondo Beams 2:0

25e minuut.
Shittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam onderschept slim de pass. Apam passt de bal zonder na te denken. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana schiet op doel. Elejiko bokst de bal weg.

33e minuut.
Ola is nu in balbezit. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nwanu probeert naar een medespeler te passen. Apam probeert de bal aan de voet te houden. Kaku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaku is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Nwachukwu heeft problemen om de bal te vangen. Achebe is nu in balbezit. Achebe passt de bal in één keer door. Obafuso is nu in balbezit. Obafuso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Obafuso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semitoje komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Pacers 35%, Ondo Beams 65%.
Abuja Pacers - Ondo Beams 2:0

49e minuut.
Apam rent richting de bal. Apam passt de bal met de wreef. Abana rent richting de bal. Abana draait met de bal, schiet en ... Elejiko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ola probeert naar een medespeler te passen. Semitoje is nu in balbezit. Nwanu maakt een afschuwelijke overtreding. Nwanu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Semitoje is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anosike is nu in balbezit. Anosike geeft een lange en hoge pass. Achebe is nu in balbezit. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Apam is nu in balbezit. Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola speelt de bal door. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Pacers 53%, Ondo Beams 47%.
Abuja Pacers - Ondo Beams 2:0