Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funtua Fc ultimate alliance
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Kanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoro rent richting de bal. Kanu begaat een overtreding. Okoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Okoro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aiyenugba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eviparker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Igweokolo geeft een hoge lob. Inworp. Adinachukwu met de inworp. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kanu met een sublieme pass. Mohammed rent richting de bal. Mohammed geeft een hoge lob. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide geeft de bal voor. Ishiaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ngedi geeft een lange en hoge pass. Igweokolo kopt de bal weg. Keshi speelt de bal door. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aiyenugba probeert naar een medespeler te passen. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo passt de bal in één keer door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Eguavoen met een sublieme pass. Okonkwo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Keshi ... Strafschop! Keshi krijgt een gele kaart. Okonkwo raakt geblesseerd tijdens het duel. Eguavoen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Funtua Fc - ultimate alliance 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funtua Fc 50%, ultimate alliance 50%.
Funtua Fc - ultimate alliance 0:1

60e minuut.
Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed is nu in balbezit. Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Ovie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiyenugba met de inworp. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Otegheri kopt de bal weg. Eguavoen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rufai met een sublieme pass. Mohammed rent richting de bal. Mohammed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funtua Fc 49%, ultimate alliance 51%.
Funtua Fc - ultimate alliance 0:1