Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultimate alliance Kwara Tornadoes
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Obisesan passt de bal met de wreef. Okonkwo is nu in balbezit. Oliha is nu in balbezit. Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okonkwo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Okonkwo is nu in balbezit. Obianika is nu in balbezit. Alegbe onderschept slim de pass. Alegbe draait met de bal, schiet en ... Nwosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultimate alliance - Kwara Tornadoes 1:0

22e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede schiet op doel. Akinbiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultimate alliance - Kwara Tornadoes 1:1

36e minuut.
Madu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ajide met een snelle inworp. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Otegheri is nu in balbezit. Agunbiade onderschept slim de pass. Agunbiade passt de bal met de wreef. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimate alliance 48%, Kwara Tornadoes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimate alliance - Kwara Tornadoes 1:1

52e minuut.
Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo passt de bal in één keer door. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Oliha geeft de bal voor. Inworp. Rufai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eguavoen kan de bal niet met de borst controleren. Eguavoen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Okoye verovert de bal door een tackle van achteren. Okoye passt de bal met de wreef. Igweokolo rent richting de bal. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wahab met de inworp. Ovie rent richting de bal. Ovie geeft een hoge lob. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultimate alliance 55%, Kwara Tornadoes 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultimate alliance - Kwara Tornadoes 1:1