Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeshud Davinci fc
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Baita rent richting de bal. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim passt de bal in één keer door. Apam rent richting de bal. Apam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nworgu de bal. Nworgu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ufele de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ufele speelt de bal door. Ogbodo is nu in balbezit. Fasindo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogbodo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ogbodo kan niet meer verder spelen. Osim komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Mbong speelt de bal door. Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah geeft de bal voor. Osim is nu in balbezit. Osim draait met de bal, schiet en ... Ifejiagwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Okafor kopt de bal weg. Nworgu heeft problemen om de bal te vangen. Nworgu passt de bal met de wreef. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshud 50%, Davinci fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeshud - Davinci fc 0:0

56e minuut.
Ufele met de inworp. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mbong neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshud - Davinci fc 1:0

64e minuut.
Akpoborie is nu in balbezit. Enyeama verovert de bal door een tackle van achteren. Enyeama met een sublieme pass. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yeshud - Davinci fc 1:1

70e minuut.
Okafor is nu in balbezit. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim met een sublieme pass. Apam rent richting de bal. Apam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor probeert naar een medespeler te passen. Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam onderschept slim de pass. Apam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshud 50%, Davinci fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeshud - Davinci fc 1:1