Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borno Ties Smoking Bursts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Nwankwo verovert de bal door een tackle van achteren. Nwankwo geeft een lange en hoge pass. Daar is Utaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ademola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Nwosu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Igweokolo de bal. Igweokolo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Odiah de bal. Odiah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Utaka is nu in balbezit. Utaka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thompson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igweokolo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Igweokolo heeft problemen om de bal te vangen. Emenalo is nu in balbezit. Emenalo probeert naar een medespeler te passen. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ogunbiyi controleert de bal met de borst. Ogunbiyi geeft de bal voor. Achebe kopt de bal weg. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borno Ties 56%, Smoking Bursts 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borno Ties - Smoking Bursts 0:0

47e minuut.
Adinachukwu geeft een lange en hoge pass. Utaka geeft de bal voor. Thompson is nu in balbezit. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah geeft een hoge lob. Mohammed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Alegbe onderschept slim de pass. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu rent richting de bal. Achebe verovert de bal door een tackle van achteren. Achebe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ikeagu passt de bal met de wreef. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Utaka krijgt een gele kaart. Abacha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borno Ties 58%, Smoking Bursts 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borno Ties - Smoking Bursts 0:0