Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK UNITED Funtua Fc
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Isah rent richting de bal. Okoro onderschept slim de pass. Okoro passt de bal in één keer door. Eviparker rent richting de bal. Eviparker schiet op doel. Abana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK UNITED - Funtua Fc 0:1

5e minuut.
Nwanna is nu in balbezit. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju speelt de bal door. Ayegbeni is nu in balbezit. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi onderschept slim de pass. Ngedi geeft een hoge lob. Eviparker rent richting de bal. Eviparker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Isah rent richting de bal. Nwanna rent richting de bal. Isah onderschept slim de pass. Isah geeft een lange en hoge pass. Ayegbeni krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro probeert naar een medespeler te passen. Ayegbeni is nu in balbezit. Isah is nu in balbezit. Isah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ngedi probeert naar een medespeler te passen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro passt de bal met de wreef. Eviparker rent richting de bal. Eviparker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK UNITED 47%, Funtua Fc 53%.
SK UNITED - Funtua Fc 0:1

48e minuut.
Umar rent richting de bal. Akanji is nu in balbezit. Akanji passt de bal in één keer door. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Shaaka geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aiyenugba zal de hoekschop nemen. Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nwaneri onderschept slim de pass. Nwaneri geeft de bal voor. Umar is nu in balbezit. Akanji verovert de bal door een tackle van achteren. Akanji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Keshi probeert naar een medespeler te passen. Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi probeert naar een medespeler te passen. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK UNITED - Funtua Fc 0:2

66e minuut.
Nwanna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adepoju met een snelle inworp. Isah is nu in balbezit. Isah geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SK UNITED - Funtua Fc 1:2

68e minuut.
Nwanna is nu in balbezit. Nwanna probeert naar een medespeler te passen. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. Shaaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK UNITED - Funtua Fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK UNITED 48%, Funtua Fc 52%.
SK UNITED - Funtua Fc 1:3