Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondo Beams Kristal Castle
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Nwanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam probeert naar een medespeler te passen. Abana is nu in balbezit. Abana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Njoku passt de bal zonder na te denken. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omokoh. Omokoh krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Apam speelt de bal door. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi geeft een hoge lob. Daar is Sunday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunday geeft de bal voor. Ajide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Odegbami is nu in balbezit. Ledor bereikt de bal nog maar net als eerste. Odegbami met een sublieme pass. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Njoku heeft problemen om de bal te vangen. Odegbami is nu in balbezit. Met opzet legt Nwanu zijn tegenspeler op de grond. Nwanu krijgt een gele kaart. Odegbami is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Njoku met een snel genomen vrije trap. Ledor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Omokoh geeft de bal voor. Nwanu heeft problemen om de bal te vangen. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Enyeama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Sunday de bal. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliha. Oliha krijgt een gele kaart. Abana raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwachukwu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nwanu probeert naar een medespeler te passen. Apam is nu in balbezit. Apam speelt de bal door. Abana rent richting de bal. Abana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Nwoke passt de bal met de wreef. Alegbe is nu in balbezit. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel. Ajide bokst de bal weg. Abana is nu in balbezit. Abana haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Beams 50%, Kristal Castle 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ondo Beams - Kristal Castle 0:0

51e minuut.
Njoku probeert de bal met de borst te controleren. Odemwingie verovert de bal door een tackle van achteren. Odemwingie met een sublieme pass. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Nwachukwu geeft een hoge lob. Ledor kopt de bal weg. Klungelig pakt Nwanu de bal. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam speelt de bal door. Ozuah rent richting de bal. Ozuah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Enyeama niet meer kan verder spelen. Nwaneri komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nwachukwu speelt de bal door. Nwanu probeert naar een medespeler te passen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Chukwunyere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunday zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apam is nu in balbezit. Apam passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Beams - Kristal Castle 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Beams 42%, Kristal Castle 58%.
Ondo Beams - Kristal Castle 1:0