Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kristal Castle Ondo Beams
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Apam is nu in balbezit. Obidimalor is nu in balbezit. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ogunbiyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunday met een snelle inworp. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alegbe rent richting de bal. Abana verovert de bal door een tackle van achteren. Apam rent richting de bal. Apam haalt uit met een fantastische trap. Ajide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Ondo Beams 0:1

20e minuut.
Nwoke is nu in balbezit. Nwachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Abana rent richting de bal. Abana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Ondo Beams 0:2

25e minuut.
Nwachukwu geeft een hoge lob. Sunday rent richting de bal. Sunday met een sublieme pass. Abana is nu in balbezit. Abana draait met de bal, schiet en ... Ajide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ajide trapt de bal weg. Nwanu kopt de bal weg. Chukwunyere controleert de bal met de borst. Abana is nu in balbezit. Abana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kristal Castle 72%, Ondo Beams 28%.
Kristal Castle - Ondo Beams 0:2

46e minuut.
Abana passt de bal zonder na te denken. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu speelt de bal door. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chibueze verovert de bal door een tackle van achteren. Chibueze geeft een lange en hoge pass. Sunday probeert naar een medespeler te passen. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel. Ajide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alegbe geeft de bal voor. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Abana is nu in balbezit. Abana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Ondo Beams 0:3

62e minuut.
Chibueze kopt de bal weg. Daar is Ledor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuah rent richting de bal. Ledor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledor draait met de bal, schiet en ... Nwaneri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Nwachukwu met een sublieme pass. Sunday rent richting de bal. Chukwunyere is nu in balbezit. Sunday verovert de bal door een tackle van achteren. Sunday probeert naar een medespeler te passen. Ajide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Oliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliha geeft een hoge lob. Nwachukwu probeert de bal aan de voet te houden. Odegbami is nu in balbezit. Odegbami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kristal Castle - Ondo Beams 1:3

84e minuut.
Abana rent richting de bal. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Abana rent richting de bal. Abana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kristal Castle 53%, Ondo Beams 47%.
Kristal Castle - Ondo Beams 1:3