Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Connection Jigawa Stars
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ugochukwu rent richting de bal. Ajaero rent richting de bal. Ugochukwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ugochukwu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Doeltrap. Nworgu trapt de bal weg. Shittu kopt de bal weg. Otiji rent richting de bal. Otiji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Otiji verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nworgu de bal. Ozurumba rent richting de bal. Ozurumba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ojirika heeft problemen om de bal te vangen. Ojirika geeft de bal voor. Okoronkwo probeert de bal aan de voet te houden. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ogunbiyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu rent richting de bal. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Ugochukwu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Ogunbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogunbiyi geeft een lange en hoge pass. Shittu kopt de bal weg. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji draait met de bal, schiet en ... Madu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Connection 32%, Jigawa Stars 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Connection - Jigawa Stars 0:0

74e minuut.
Ozurumba speelt de bal door. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu is nu in balbezit. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Connection - Jigawa Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Connection 45%, Jigawa Stars 55%.
Fiery Connection - Jigawa Stars 1:0