Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross-River Explosives Fiery Knights
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Frimpong is nu in balbezit. Fasindo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igweonu. Igweonu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Eguavoen met een sublieme pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal zonder na te denken. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mbong trapt de bal weg. Ehiorobo kopt de bal weg. Klungelig pakt Egbo de bal. Frimpong rent richting de bal. Frimpong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nwachukwu geeft de bal voor. Enyiaku controleert de bal met de borst. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere schiet op doel. Na een snelle pass probeert Igweonu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Explosives - Fiery Knights 0:1

21e minuut.
Aiyenugba is nu in balbezit. Omotayo onderschept slim de pass. Omotayo probeert naar een medespeler te passen. Fasindo rent richting de bal. Fasindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Explosives - Fiery Knights 0:2

22e minuut.
Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen met een sublieme pass. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere schiet op doel. Shola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Odiah met een snelle inworp. Omotayo heeft problemen om de bal te vangen. Omotayo speelt de bal door. Fasindo is nu in balbezit. Fasindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Explosives - Fiery Knights 0:3

34e minuut.
Egere rent richting de bal. Ehiorobo speelt de bal door. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins onderschept slim de pass. Martins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo speelt de bal door. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo rent richting de bal. Fasindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Explosives 44%, Fiery Knights 56%.
Cross-River Explosives - Fiery Knights 0:3

49e minuut.
Omotayo probeert naar een medespeler te passen. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade rent richting de bal. Chukwunyere verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwunyere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fasindo passt de bal in één keer door. Shola geeft een lange en hoge pass. Brown rent richting de bal. Frimpong rent richting de bal. Frimpong haalt uit met een fantastische trap. Mbong bokst de bal weg.

90e minuut.
Frimpong rent richting de bal. Egbo verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed rent richting de bal. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Explosives 48%, Fiery Knights 52%.
Cross-River Explosives - Fiery Knights 0:3