Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Bulls Ogun Pacers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Okonkwo is nu in balbezit. Okonkwo passt de bal zonder na te denken. Omolade geeft een hoge lob. Adiele heeft problemen om de bal te vangen. Adiele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal rent richting de bal. Olomuyina onderschept slim de pass. Elaho verovert de bal door een tackle van achteren. Elaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Omolade met de inworp. Agbim rent richting de bal. Agbim geeft een hoge lob. Salami heeft problemen om de bal te vangen. Adiele is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Omolade is nu in balbezit. Elaho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elaho krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Onyedika de bal onder controle te krijgen. Adiele rent richting de bal. Adiele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Amunike is nu in balbezit. Makinwa onderschept slim de pass. Makinwa probeert naar een medespeler te passen. Adiele rent richting de bal. Adiele haalt uit met een fantastische trap. Oretan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa passt de bal in één keer door. Adiele is nu in balbezit. Adiele schiet op doel. Oretan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bulls - Ogun Pacers 1:0

44e minuut.
Amunike rent richting de bal. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade passt de bal zonder na te denken. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kala Otaji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bulls 44%, Ogun Pacers 56%.
Jigawa Bulls - Ogun Pacers 1:0

62e minuut.
Olomuyina kopt de bal weg. Okonkwo heeft problemen om de bal te vangen. Makinwa rent richting de bal. Makinwa speelt de bal door. Adiele is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Elaho speelt de bal door. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo probeert naar een medespeler te passen. Lawal heeft problemen om de bal te vangen. Lawal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Shuaibu met een sublieme pass. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Okonkwo maakt een afschuwelijke overtreding. Okonkwo krijgt een gele kaart. Onyedika raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Onyedika kan niet meer verder spelen. Omagufi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Shuaibu met de inworp. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina geeft de bal voor. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bulls 45%, Ogun Pacers 55%.
Jigawa Bulls - Ogun Pacers 1:0