Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Knights Imo Knights
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Olawaniyi probeert naar een medespeler te passen. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu met een sublieme pass. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ikebuahu met een harde bal richting middenveld. Daar is Agbim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbim kopt de bal weg. Ofodile rent richting de bal. Ofodile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Agbim met een snelle inworp. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Obafuso is nu in balbezit. Obafuso geeft de bal voor. Adiele bokst de bal weg. Ofodile rent richting de bal. Ofodile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Knights - Imo Knights 0:1

26e minuut.
Enyinnaya probeert naar een medespeler te passen. Agunbiade rent richting de bal. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile onderschept slim de pass. Ofodile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adiele met een harde bal richting middenveld. Salahudeen kopt de bal weg. Michael probeert de bal met de borst te controleren. Obafuso onderschept slim de pass. Obafuso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Knights 64%, Imo Knights 36%.
Smoking Knights - Imo Knights 0:1

56e minuut.
Onyeogu geeft de bal voor. Shuaibu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olawaniyi is nu in balbezit. Olawaniyi schiet op doel. Ikebuahu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoking Knights - Imo Knights 1:1

72e minuut.
Fasindo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olawaniyi de bal. Madu is nu in balbezit. Olawaniyi onderschept slim de pass. Olawaniyi haalt uit met een fantastische trap. Ikebuahu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fasindo passt de bal in één keer door. Agbim heeft problemen om de bal te vangen. Agunbiade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agunbiade krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ofodile is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obafuso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ofodile rent richting de bal. Ofodile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Adiele met een harde bal richting middenveld. Bobolayefa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okoro de bal. Dosu rent richting de bal. Dosu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Knights 56%, Imo Knights 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smoking Knights - Imo Knights 1:1