Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Stars AS Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Christopher is nu in balbezit. Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo passt de bal zonder na te denken. Isah is nu in balbezit. Isah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Teberen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna passt de bal zonder na te denken. Ejide rent richting de bal. Ejide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ojirika met een harde bal richting middenveld. Christopher kopt de bal weg. Ejike heeft problemen om de bal te vangen. Nwanna is nu in balbezit. Nwanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ejide rent richting de bal. Ejide geeft een lange en hoge pass. Ejike rent richting de bal. Nwanna is nu in balbezit. Nwanna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Stars - AS Wolves 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Stars 50%, AS Wolves 50%.
Jigawa Stars - AS Wolves 1:0

53e minuut.
Fasindo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Emigo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Iheanacho geeft de bal voor. Chukwu is nu in balbezit. Chukwu passt de bal met de wreef. Isah bereikt de bal nog maar net als eerste. Isah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ajaero speelt de bal door. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna passt de bal in één keer door. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Egbo met een snelle inworp. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide onderschept slim de pass. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Stars 60%, AS Wolves 40%.
Jigawa Stars - AS Wolves 1:0