Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Connection Abia Galaxy FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Okeke is nu in balbezit. Oretan verovert de bal door een tackle van achteren. Ozurumba verovert de bal door een tackle van achteren. Ozurumba schiet op doel. Ayorinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Connection - Abia Galaxy FC 0:1

25e minuut.
Kanu kopt de bal weg. Okeke rent richting de bal. Ugochukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji is nu in balbezit. Otiji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Egere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugbade. Egere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Folorunsho rent richting de bal. Otiji verovert de bal door een tackle van achteren. Otiji draait met de bal, schiet en ... Ugochukwu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Connection - Abia Galaxy FC 1:1

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ugochukwu trapt de bal weg. Ozurumba kopt de bal weg. Klungelig pakt Otiji de bal. Otiji schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Okeke geeft een hoge lob. Andre rent richting de bal. Egere maakt een afschuwelijke overtreding. Egere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Connection 50%, Abia Galaxy FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Connection - Abia Galaxy FC 1:1

55e minuut.
Shittu is nu in balbezit. Shittu geeft een hoge lob. Ogunbiyi kopt de bal weg. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji haalt uit met een fantastische trap. Ugochukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Connection - Abia Galaxy FC 2:1

58e minuut.
Oretan passt de bal zonder na te denken. Afolabi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozurumba. Afolabi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okeke komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Onyeogu trapt de bal weg van het doel. Okeke kopt de bal weg. Daar is Ozurumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozurumba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Okechukwu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melkam met de inworp. Ozurumba rent richting de bal. Ozurumba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ogunbiyi met een sublieme pass. Ozurumba probeert de bal aan de voet te houden. Folorunsho is nu in balbezit. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Connection 45%, Abia Galaxy FC 55%.
Fiery Connection - Abia Galaxy FC 2:1