Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Pacers Fiery Knights
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ogbeche rent richting de bal. Elaho verovert de bal door een tackle van achteren. Elaho met een sublieme pass. Lawal rent richting de bal. Lawal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Pacers - Fiery Knights 1:0

18e minuut.
Omoh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Okeke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omotayo. Omotayo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nwachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwunyere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ogbeche met een sublieme pass. Frimpong rent richting de bal. Frimpong passt de bal met de wreef. Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ogbeche rent richting de bal. Elaho verovert de bal door een tackle van achteren. Omotayo is nu in balbezit. Elaho onderschept slim de pass. Elaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Pacers 51%, Fiery Knights 49%.
Ogun Pacers - Fiery Knights 1:0

47e minuut.
Datoru speelt de bal door. Elaho rent richting de bal. Elaho probeert naar een medespeler te passen. Fasindo rent richting de bal. Fasindo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Oretan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogun Pacers - Fiery Knights 1:1

61e minuut.
Frimpong passt de bal in één keer door. Babalade speelt de bal door. Elaho is nu in balbezit. Elaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Pacers - Fiery Knights 2:1

76e minuut.
Omotayo rent richting de bal. Elaho verovert de bal door een tackle van achteren. Elaho passt de bal met de wreef. Lawal is nu in balbezit. Lawal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Pacers - Fiery Knights 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Pacers 29%, Fiery Knights 71%.
Ogun Pacers - Fiery Knights 3:1