Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Bulls Cross-River Explosives
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Olomuyina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martins is nu in balbezit. Martins passt de bal zonder na te denken. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bulls - Cross-River Explosives 0:1

24e minuut.
Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku geeft de bal voor. Omolade kopt de bal weg. Adiele is nu in balbezit. Adiele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Omolade verovert de bal door een tackle van achteren. Omolade geeft de bal voor. Klungelig pakt Enyiaku de bal. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jigawa Bulls - Cross-River Explosives 1:1

31e minuut.
Olomuyina is nu in balbezit. Olomuyina geeft een lange en hoge pass. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele draait met de bal, schiet en ... Shola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kala Otaji probeert naar een medespeler te passen. Agbim rent richting de bal. Agbim met een sublieme pass. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Omolade de bal. Frimpong rent richting de bal. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bulls 46%, Cross-River Explosives 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Bulls - Cross-River Explosives 1:1

54e minuut.
Alegbe met een harde bal richting middenveld. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo passt de bal zonder na te denken. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Makinwa onderschept slim de pass. Makinwa met een sublieme pass. Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele haalt uit met een fantastische trap. Shola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bulls - Cross-River Explosives 2:1

72e minuut.
Nwosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade geeft de bal voor. Adiele rent richting de bal. Adiele draait met de bal, schiet en ... Shola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shola heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bulls - Cross-River Explosives 3:1

84e minuut.
Makinwa onderschept slim de pass. Makinwa passt de bal met de wreef. Egere rent richting de bal. Agbim verovert de bal door een tackle van achteren. Agbim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bulls 44%, Cross-River Explosives 56%.
Jigawa Bulls - Cross-River Explosives 3:1