Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johba FC Westerners FC
442 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


29e minuut.
Ndah probeert naar een medespeler te passen. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amokachi met een sublieme pass. Madu rent richting de bal. Madu passt de bal zonder na te denken. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Nwaneri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe geeft een hoge lob. Daar is Enyiaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Eguavoen is nu in balbezit. Omoh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Omoh krijgt een gele kaart. Eguavoen raakt geblesseerd tijdens het duel. Eliakwu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tyavkase controleert de bal met de borst. Madu is nu in balbezit. Madu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johba FC - Westerners FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johba FC 55%, Westerners FC 45%.
Johba FC - Westerners FC 0:1

56e minuut.
Ndah passt de bal met de wreef. Amokachi rent richting de bal. Amokachi passt de bal in één keer door. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Johba FC - Westerners FC 0:2

74e minuut.
Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe is nu in balbezit. Ndah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojigwe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omoh komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Johba FC - Westerners FC 1:2

81e minuut.
Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku passt de bal met de wreef. Ojigwe speelt de bal door. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Ogungbure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johba FC 34%, Westerners FC 66%.
Johba FC - Westerners FC 1:2