Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Stars Tozzy fc
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Omodiagbe onderschept slim de pass. Omodiagbe probeert naar een medespeler te passen. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo draait met de bal, schiet en ... Madu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Stars - Tozzy fc 0:1

23e minuut.
Omodiagbe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michael kopt de bal weg. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo schiet op doel. Madu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Michael probeert naar een medespeler te passen. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kala Otaji geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ajaero de bal onder controle te krijgen. Michael speelt de bal door. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Stars 51%, Tozzy fc 49%.
Jigawa Stars - Tozzy fc 0:1

52e minuut.
Michael geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olasupo de bal. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel. Madu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Stars - Tozzy fc 0:2

56e minuut.
Iheanacho rent richting de bal. Iroha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iheanacho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iheanacho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nwanna rent richting de bal. Nwanna draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Stars - Tozzy fc 1:2

64e minuut.
Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche speelt de bal door. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide is nu in balbezit. Ejide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jigawa Stars - Tozzy fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Stars 39%, Tozzy fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jigawa Stars - Tozzy fc 2:2