Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 15
  • Stadion: Timi FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1178
Timi FC AS Hunters
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen tragic
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ugbade rent richting de bal. Aminu begaat een overtreding. Ugbade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salami met een snel genomen vrije trap. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Asechemie de bal. Ajaero is nu in balbezit. Asechemie onderschept slim de pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timi FC 44%, AS Hunters 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timi FC - AS Hunters 0:0

61e minuut.
George passt de bal in één keer door. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah passt de bal met de wreef. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. George draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Okolosi passt de bal in één keer door. Ajaero is nu in balbezit. Mbong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ajaero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babangida neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Timi FC - AS Hunters 1:0

79e minuut.
Okala is nu in balbezit. Obiorah rent richting de bal. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. George rent richting de bal. George draait met de bal, schiet en ... Offor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Omoefe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edusei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. George heeft problemen om de bal te vangen. George schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timi FC 38%, AS Hunters 62%.
Timi FC - AS Hunters 1:0