Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross-River Explosives Danzulum football academy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Igweonu speelt de bal door. Iyenemi is nu in balbezit. Iyenemi probeert naar een medespeler te passen. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo schiet op doel. Shola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Yekini met een snelle inworp. Klungelig pakt Onwuzuruike de bal. Egere rent richting de bal. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Enyiaku passt de bal met de wreef. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odegbami. Odegbami krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Iyenemi is nu in balbezit. Frimpong verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong passt de bal zonder na te denken. Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Iyenemi met een sublieme pass. Onwuzuruike is nu in balbezit. Met opzet legt Eguavoen zijn tegenspeler op de grond. Eguavoen krijgt een gele kaart. Onwuzuruike is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yekini met een snel genomen vrije trap. Egbo rent richting de bal. Egbo haalt uit met een fantastische trap. Shola probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Igbinadolor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iyenemi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Martins rent richting de bal. Iyenemi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iyenemi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Explosives 52%, Danzulum football academy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross-River Explosives - Danzulum football academy 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Egbo de bal. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins geeft de bal voor. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong geeft een hoge lob. Agboola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins passt de bal in één keer door. Frimpong rent richting de bal. Frimpong draait met de bal, schiet en ... Agboola bokst de bal weg.

72e minuut.
Onwuzuruike geeft een hoge lob. Igbinadolor rent richting de bal. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor onderschept slim de pass. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. Shola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Egbo rent richting de bal. Egbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Explosives - Danzulum football academy 0:1

79e minuut.
Adebola rent richting de bal. Frimpong verovert de bal door een tackle van achteren. Tawose bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong verovert de bal door een tackle van achteren. Frimpong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ehiorobo probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Martins passt de bal zonder na te denken. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Yekini is nu in balbezit. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins probeert naar een medespeler te passen. Frimpong is nu in balbezit. Frimpong draait met de bal, schiet en ... Agboola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Explosives 44%, Danzulum football academy 56%.
Cross-River Explosives - Danzulum football academy 0:1