Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westerners FC Lionslayer FC
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Keshi probeert naar een medespeler te passen. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu speelt de bal door. Osagie rent richting de bal. Osagie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Keshi rent richting de bal. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu passt de bal zonder na te denken. Madu is nu in balbezit. Madu haalt uit met een fantastische trap. Anyanwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Amokachi probeert naar een medespeler te passen. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu passt de bal zonder na te denken. Igweonu rent richting de bal. Igweonu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westerners FC - Lionslayer FC 1:0

20e minuut.
Anyamkegh met de inworp. Amokachi speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anyamkegh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osagie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Udeze geeft een hoge lob. Keshi met een sublieme pass. Egbo heeft problemen om de bal te vangen. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Choji met een sublieme pass. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu passt de bal zonder na te denken. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie schiet op doel. Ogungbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ogungbure speelt de bal door. Egbo rent richting de bal. Madu onderschept slim de pass. Madu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westerners FC 52%, Lionslayer FC 48%.
Westerners FC - Lionslayer FC 1:0

52e minuut.
Keshi probeert naar een medespeler te passen. Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu passt de bal in één keer door. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Egbo geeft de bal voor. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh verovert de bal door een tackle van achteren. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap. Ogungbure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westerners FC 56%, Lionslayer FC 44%.
Westerners FC - Lionslayer FC 1:0