Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tozzy fc Abia Galaxy FC
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Folorunsho passt de bal zonder na te denken. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi met een sublieme pass. Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozurumba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Olasupo rent richting de bal. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo onderschept slim de pass. Olasupo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ozurumba is nu in balbezit. Okechukwu is nu in balbezit. Afolabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozurumba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Okeke probeert naar een medespeler te passen. Ozurumba rent richting de bal. Ozurumba met een sublieme pass. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tozzy fc 42%, Abia Galaxy FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tozzy fc - Abia Galaxy FC 0:0

48e minuut.
Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Michael passt de bal met de wreef. Daar is Edusei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Okeke de bal onder controle te krijgen. Iroha rent richting de bal. Iroha passt de bal zonder na te denken. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo draait met de bal, schiet en ... Ugochukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Melkam rent richting de bal. Melkam geeft een lange en hoge pass. Enakarhire kan de bal niet met de borst controleren. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iroha rent richting de bal. Olasupo rent richting de bal. Olasupo passt de bal met de wreef. Omodiagbe rent richting de bal. Omodiagbe geeft de bal voor. Ugochukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ugochukwu speelt de bal door. Okeke kopt de bal weg. Kala Otaji heeft problemen om de bal te vangen. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Okechukwu onderschept slim de pass. Okechukwu geeft een hoge lob. Folorunsho rent richting de bal. Michael onderschept slim de pass. Michael haalt uit met een fantastische trap. Ugochukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Okeke speelt de bal door. Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozurumba speelt de bal door. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tozzy fc - Abia Galaxy FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tozzy fc 55%, Abia Galaxy FC 45%.
Tozzy fc - Abia Galaxy FC 0:1