Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Hunters Tozzy fc
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Mbong passt de bal zonder na te denken. Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe geeft een lange en hoge pass. Olasupo is nu in balbezit. Tyavkase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olasupo rent richting de bal. Olasupo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Iroha is nu in balbezit. George rent richting de bal. George passt de bal zonder na te denken. Obiorah rent richting de bal. Obiorah geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Olasupo is nu in balbezit. Olasupo probeert naar een medespeler te passen. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha schiet op doel. Tyavkase probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Hunters - Tozzy fc 0:1

28e minuut.
Michael onderschept slim de pass. Michael probeert naar een medespeler te passen. Omodiagbe geeft een lange en hoge pass. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rufai met een harde bal richting middenveld. Asechemie kopt de bal weg. Obiorah is nu in balbezit. George rent richting de bal. George haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Hunters - Tozzy fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Hunters 48%, Tozzy fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Hunters - Tozzy fc 1:1

49e minuut.
Chukwunyere is nu in balbezit. Iroha onderschept slim de pass. Iroha passt de bal met de wreef. George is nu in balbezit. George schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Okechukwu rent richting de bal. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Iroha probeert naar een medespeler te passen. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Hunters - Tozzy fc 1:2

71e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kala Otaji de bal. Edusei is nu in balbezit. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Hunters - Tozzy fc 2:2

86e minuut.
George rent richting de bal. Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah onderschept slim de pass. Obiorah draait met de bal, schiet en ... Chukwunyere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Hunters 44%, Tozzy fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Hunters - Tozzy fc 2:2