Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tozzy fc AS Hunters
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen tragic
poor Verdedigen poor


4e minuut.
George passt de bal in één keer door. Obiorah rent richting de bal. Okechukwu rent richting de bal. Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tozzy fc - AS Hunters 0:1

44e minuut.
Olasupo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rufai de bal onder controle te krijgen. Michael is nu in balbezit. Michael haalt uit met een fantastische trap. Tyavkase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tozzy fc 63%, AS Hunters 37%.
Tozzy fc - AS Hunters 0:1

53e minuut.
Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei speelt de bal door. Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Obiorah schiet op doel. Ogunbiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tozzy fc - AS Hunters 0:2

73e minuut.
George rent richting de bal. Okechukwu onderschept slim de pass. George rent richting de bal. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
George passt de bal zonder na te denken. Enakarhire bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu is nu in balbezit. George is nu in balbezit. George schiet op doel. Ogunbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Iroha met een sublieme pass. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji geeft een lange en hoge pass. Michael is nu in balbezit. Michael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ogbeche speelt de bal door. Olasupo is nu in balbezit. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael haalt uit met een fantastische trap. Rufai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tozzy fc 59%, AS Hunters 41%.
Tozzy fc - AS Hunters 0:2