Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaduna Dynamites Cross-River Lads
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Abacha rent richting de bal. Oruma onderschept slim de pass. Oruma speelt de bal door. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ukohu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ikeagu kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoduwa. Okoduwa krijgt een gele kaart. Ikeagu raakt geblesseerd tijdens het duel. Okon met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ugochukwu de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa passt de bal in één keer door. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eguavoen passt de bal zonder na te denken. Otiji is nu in balbezit. Nwachukwu rent richting de bal. Mbong is nu in balbezit. Mbong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji is nu in balbezit. Abacha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otiji raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Otiji kan niet meer verder spelen. Ejike komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Klungelig pakt Oruma de bal. Nwachukwu onderschept slim de pass. Nwachukwu probeert naar een medespeler te passen. Ejike bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Dynamites - Cross-River Lads 0:1

43e minuut.
Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi passt de bal zonder na te denken. Obiekwu rent richting de bal. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu schiet op doel. Ugali bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaduna Dynamites - Cross-River Lads 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Dynamites 50%, Cross-River Lads 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaduna Dynamites - Cross-River Lads 1:1

47e minuut.
Oruma rent richting de bal. Abacha onderschept slim de pass. Eguavoen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eguavoen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Ejike rent richting de bal. Mbong rent richting de bal. Ejike is nu in balbezit. Ejike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Dynamites - Cross-River Lads 1:2

58e minuut.
Ngedi rent richting de bal. Ngedi passt de bal in één keer door. Lawal is nu in balbezit. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Abacha is nu in balbezit. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oruma de bal onder controle te krijgen. Nwachukwu geeft een hoge lob. Ngedi rent richting de bal. Ngedi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Okon geeft een lange en hoge pass. Daar is Ugochukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong schiet op doel. Ikebuahu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Dynamites - Cross-River Lads 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Dynamites 49%, Cross-River Lads 51%.
Kaduna Dynamites - Cross-River Lads 1:3