Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akwa-Ibom Lads Raging Bullets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Okoduwa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enyeama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayeni rent richting de bal. Ayeni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ukohu met een sublieme pass. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo passt de bal zonder na te denken. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Lads - Raging Bullets 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Lads 55%, Raging Bullets 45%.
Akwa-Ibom Lads - Raging Bullets 1:0

46e minuut.
Emedosi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chibueze de bal onder controle te krijgen. Ejide rent richting de bal. Ejide draait met de bal, schiet en ... Adepoju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Lads - Raging Bullets 2:0

50e minuut.
Temile met een snelle inworp. Ihebulu is nu in balbezit. Ukohu rent richting de bal. Ihebulu verovert de bal door een tackle van achteren. Ihebulu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalu neemt de hoekschop. Ukohu kopt de bal weg. Achebe rent richting de bal. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Edusei onderschept slim de pass. Ihebulu rent richting de bal. Edusei onderschept slim de pass. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Ayeni onderschept slim de pass. Emigo is nu in balbezit. Ayeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayeni geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Lads - Raging Bullets 2:1

89e minuut.
Ajao met een sublieme pass. Ihebulu is nu in balbezit. Ihebulu speelt de bal door. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Lads 48%, Raging Bullets 52%.
Akwa-Ibom Lads - Raging Bullets 2:1