Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akwa-Ibom Princes Raging Waves
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Udi probeert de bal met de borst te controleren. Udi speelt de bal door. Omotayo rent richting de bal. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Princes - Raging Waves 0:1

29e minuut.
Bale trapt de bal weg. Omotayo kopt de bal weg. Olawaniyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Okpara met een sublieme pass. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo begaat een overtreding. Obodo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Omagufi passt de bal zonder na te denken. Onwuzuruike is nu in balbezit. Okoh rent richting de bal. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akwa-Ibom Princes - Raging Waves 1:1

42e minuut.
Omagufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo onderschept slim de pass. Omotayo speelt de bal door. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Princes 54%, Raging Waves 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akwa-Ibom Princes - Raging Waves 1:1

57e minuut.
Onwuzuruike onderschept slim de pass. Osim rent richting de bal. Onwuzuruike begaat een overtreding. Onwuzuruike krijgt een gele kaart. Osim raakt geblesseerd tijdens het duel. Babalade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Casmir de bal onder controle te krijgen. Baruwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nwobodo speelt de bal door. Olawaniyi met een sublieme pass. Casmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen onderschept slim de pass. Eguavoen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Okoh is nu in balbezit. Okoh passt de bal met de wreef. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Princes - Raging Waves 2:1

77e minuut.
Okpara rent richting de bal. Eguavoen verovert de bal door een tackle van achteren. Eguavoen probeert naar een medespeler te passen. Okoh is nu in balbezit. Okoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Princes - Raging Waves 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Princes 56%, Raging Waves 44%.
Akwa-Ibom Princes - Raging Waves 3:1