Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akwa-Ibom Lads Kaduna Dynamites
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Okoronkwo de bal. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Ngedi is nu in balbezit. Ngedi haalt uit met een fantastische trap. Ogbodudu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Lads - Kaduna Dynamites 0:1

7e minuut.
Baita geeft een lange en hoge pass. Ukohu rent richting de bal. Imagbudu onderschept slim de pass. Ngedi is nu in balbezit. Ngedi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Lads - Kaduna Dynamites 0:2

22e minuut.
Kalu rent richting de bal. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa speelt de bal door. Edusei rent richting de bal. Edusei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nwachukwu kan de bal niet met de borst controleren. Abacha rent richting de bal. Christopher met een sublieme pass. Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Lads 58%, Kaduna Dynamites 42%.
Akwa-Ibom Lads - Kaduna Dynamites 0:2

55e minuut.
Ukohu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ejide de bal. Bankole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Edusei rent richting de bal. Abacha rent richting de bal. Abacha passt de bal met de wreef. Ngedi is nu in balbezit. Ngedi draait met de bal, schiet en ... Ogbodudu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Okoronkwo rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa passt de bal zonder na te denken. Ngedi rent richting de bal. Ngedi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Lads 61%, Kaduna Dynamites 39%.
Akwa-Ibom Lads - Kaduna Dynamites 0:2