Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Galaxy FC Fierce Rovers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzoma zal de hoekschop nemen. Kala Otaji heeft problemen om de bal te vangen. Amunike rent richting de bal. Amunike haalt uit met een fantastische trap. Irozuru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Galaxy FC - Fierce Rovers 0:1

18e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalade onderschept slim de pass. Babalade speelt de bal door. Amunike is nu in balbezit. Amunike schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Salami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai passt de bal zonder na te denken. Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu schiet op doel. Anyanwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Egere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. George probeert naar een medespeler te passen. Amunike rent richting de bal. Kanu rent richting de bal. Kanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Galaxy FC - Fierce Rovers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Galaxy FC 52%, Fierce Rovers 48%.
Super Galaxy FC - Fierce Rovers 0:2

65e minuut.
Uzoma passt de bal zonder na te denken. Kanu rent richting de bal. Kala Otaji rent richting de bal. Kanu verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Babalade passt de bal zonder na te denken. Fasindo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kala Otaji. Kala Otaji krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Adepoju geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fasindo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Super Galaxy FC - Fierce Rovers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Galaxy FC 55%, Fierce Rovers 45%.
Super Galaxy FC - Fierce Rovers 0:3