Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamawa Explosives Zamfara Cheetahs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Agoye probeert naar een medespeler te passen. Ajaero is nu in balbezit. Enyinnaya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiedozie onderschept slim de pass. Chiedozie haalt uit met een fantastische trap. Agu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Anonam heeft problemen om de bal te vangen. Folorunsho onderschept slim de pass. Uzoma is nu in balbezit. Uzoma draait met de bal, schiet en ... Daar is Nwosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Explosives - Zamfara Cheetahs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Explosives 45%, Zamfara Cheetahs 55%.
Adamawa Explosives - Zamfara Cheetahs 0:1

68e minuut.
Iyenemi geeft een lange en hoge pass. Obidimalor rent richting de bal. Akpoborie met een sublieme pass. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero schiet op doel. Agu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Akpoborie is nu in balbezit. Uzoma verovert de bal door een tackle van achteren. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho schiet op doel. Famewo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamawa Explosives - Zamfara Cheetahs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamawa Explosives 44%, Zamfara Cheetahs 56%.
Adamawa Explosives - Zamfara Cheetahs 0:2