Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raging Waves FC Wolves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede probeert naar een medespeler te passen. Okemiri rent richting de bal. Okemiri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Okemiri rent richting de bal. Babalade onderschept slim de pass. Babalade passt de bal met de wreef. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Amokachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebiede speelt de bal door. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ebiede passt de bal zonder na te denken. Okemiri rent richting de bal. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Okemiri verovert de bal door een tackle van achteren. Okemiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Michael is nu in balbezit. Michael speelt de bal door. Eguavoen rent richting de bal. Omotayo is nu in balbezit. Omotayo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Waves 60%, FC Wolves 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raging Waves - FC Wolves 0:0

51e minuut.
Olawaniyi speelt de bal door. Okeke is nu in balbezit. Eguavoen verovert de bal door een tackle van achteren. Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Babalade de bal. Ebiede rent richting de bal. Ebiede passt de bal zonder na te denken. Okemiri rent richting de bal. Okemiri schiet op doel. Salahudeen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Nwobodo geeft de bal voor. Bale rent richting de bal. Okemiri onderschept slim de pass. Okemiri draait met de bal, schiet en ... Salahudeen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Waves - FC Wolves 0:1

74e minuut.
Nwobodo geeft een lange en hoge pass. Nwobodo heeft problemen om de bal te vangen. Okemiri is nu in balbezit. Okemiri schiet op doel. Salahudeen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Waves - FC Wolves 0:2

75e minuut.
Okemiri is nu in balbezit. Bale is nu in balbezit. Okemiri onderschept slim de pass. Okemiri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raging Waves - FC Wolves 0:3

89e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Okeke onderschept slim de pass. Okeke met een sublieme pass. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen draait met de bal, schiet en ... Elaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raging Waves 40%, FC Wolves 60%.
Raging Waves - FC Wolves 0:3