Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Luchadors Raging Bullets
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ajao met een sublieme pass. Inworp. Amunike met een snelle inworp. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luchadors - Raging Bullets 1:0

11e minuut.
Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan onderschept slim de pass. Mohammed rent richting de bal. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ajao probeert naar een medespeler te passen. Musa rent richting de bal. Musa geeft een lange en hoge pass. Dosu is nu in balbezit. Dosu draait met de bal, schiet en ... Dozie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Amunike met de inworp. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. Chibueze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Omagufi geeft een lange en hoge pass. Amunike kopt de bal weg. Daar is Emenalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosu rent richting de bal. Dosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Luchadors 67%, Raging Bullets 33%.
FC Luchadors - Raging Bullets 1:0

55e minuut.
Eliakwu controleert de bal met de borst. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni passt de bal in één keer door. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu haalt uit met een fantastische trap. Dozie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Luchadors - Raging Bullets 1:1

62e minuut.
Emenalo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enyeama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Egbo kopt de bal weg. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao begaat een overtreding. Ajao krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Musa passt de bal met de wreef. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha geeft de bal voor. Obisesan rent richting de bal. Obisesan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luchadors - Raging Bullets 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Luchadors 49%, Raging Bullets 51%.
FC Luchadors - Raging Bullets 2:1