Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford Fc Adamawa Explosives
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Shuaibu geeft een hoge lob. Akpoborie rent richting de bal. Aghahowa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aghahowa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Anonam heeft problemen om de bal te vangen. Emigo rent richting de bal. Emigo passt de bal zonder na te denken. Iyenemi is nu in balbezit. Iyenemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Omodiagbe is nu in balbezit. Omodiagbe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obidimalor de bal. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 1:0

16e minuut.
Tyavkase geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nwosa de bal. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 2:0

16e minuut.
Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiedozie onderschept slim de pass. Chiedozie passt de bal zonder na te denken. Daar is Ijeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. Monye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chiedozie passt de bal zonder na te denken. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie speelt de bal door. Ijeh rent richting de bal. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nwosa geeft een hoge lob. Chiedozie heeft problemen om de bal te vangen. Ugbade begaat een overtreding. Ugbade krijgt een gele kaart. Chiedozie raakt geblesseerd tijdens het duel. Akpoborie met een snel genomen vrije trap. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chiedozie probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyavkase krijgt een gele kaart. Akpoborie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chiedozie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Igbinadolor kopt de bal weg. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe geeft de bal voor. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Fc 60%, Adamawa Explosives 40%.
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 3:0

46e minuut.
Chiedozie passt de bal zonder na te denken. Obidimalor rent richting de bal. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi haalt uit met een fantastische trap. Emigo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 4:0

47e minuut.
Ijeh is nu in balbezit. Chiedozie rent richting de bal. Iyenemi onderschept slim de pass. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Agoye geeft de bal voor. Tyavkase is nu in balbezit. Chiedozie onderschept slim de pass. Ijeh rent richting de bal. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Oruma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iyenemi. Oruma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Shuaibu de bal. Ijeh rent richting de bal. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Omodiagbe met een sublieme pass. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase met een sublieme pass. Emigo rent richting de bal. Emigo geeft de bal voor. Paal!

65e minuut.
Omodiagbe speelt de bal door. Akpoborie speelt de bal door. Shuaibu rent richting de bal. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 4:1

67e minuut.
Inworp. Temile met een snelle inworp. Akpoborie is nu in balbezit. Akpoborie met een sublieme pass. Chiedozie geeft een lange en hoge pass. Monye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ugbade rent richting de bal. Nwosa met een sublieme pass. Daar is Anonam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Fc 58%, Adamawa Explosives 42%.
Chelmsford Fc - Adamawa Explosives 4:1