Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Lagos Raging Waves
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Olugbodi met de inworp. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala passt de bal zonder na te denken. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lagos - Raging Waves 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Choji de bal. Omotayo is nu in balbezit. Lambert begaat een overtreding. Lambert krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Olugbodi onderschept slim de pass. Olugbodi geeft een hoge lob. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nwobodo heeft problemen om de bal te vangen. Sule onderschept slim de pass. Sule passt de bal met de wreef. Lawal rent richting de bal. Lawal draait met de bal, schiet en ... Salahudeen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salahudeen speelt de bal door. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Osim is nu in balbezit. Okala geeft een hoge lob. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lagos - Raging Waves 2:0

38e minuut.
Onyeogu onderschept slim de pass. Onyeogu probeert naar een medespeler te passen. Lawal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawal schiet op doel. Salahudeen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lagos - Raging Waves 3:0

43e minuut.
Omotayo onderschept slim de pass. Omotayo geeft de bal voor. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lagos - Raging Waves 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lagos 40%, Raging Waves 60%.
Inter Lagos - Raging Waves 3:1

51e minuut.
Omotayo is nu in balbezit. Lambert rent richting de bal. Lambert passt de bal in één keer door. Omotayo is nu in balbezit. Omotayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Lagos - Raging Waves 3:2

62e minuut.
Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okala rent richting de bal. Okala geeft een hoge lob. Sule rent richting de bal. Sule geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onwuzuruike trapt de bal weg van het doel. Onyeogu heeft problemen om de bal te vangen. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Lagos 53%, Raging Waves 47%.
Inter Lagos - Raging Waves 3:2