Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anointed football academy Adamawa Explosives
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ijeh passt de bal in één keer door. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye geeft de bal voor. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Oparaku rent richting de bal. Anonam bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparaku maakt een afschuwelijke overtreding. Oparaku krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Obidimalor is nu in balbezit. Bobolayefa onderschept slim de pass. Akpoborie is nu in balbezit. Bobolayefa onderschept slim de pass. Bobolayefa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chiedozie passt de bal zonder na te denken. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. Inuwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozuah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agoye zal de hoekschop nemen. Ijeh springt en kopt de bal. Ozuah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anointed football academy - Adamawa Explosives 0:1

44e minuut.
Chiedozie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajaero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anointed football academy 55%, Adamawa Explosives 45%.
anointed football academy - Adamawa Explosives 0:1

46e minuut.
Oparaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero passt de bal met de wreef. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
anointed football academy - Adamawa Explosives 0:2

59e minuut.
Ijeh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Okonkwo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agoye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ijeh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anointed football academy - Adamawa Explosives 0:3

66e minuut.
Isibor rent richting de bal. Ajaero onderschept slim de pass. Ajaero passt de bal zonder na te denken. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oparaku passt de bal zonder na te denken. Isibor rent richting de bal. Ijeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ijeh draait met de bal, schiet en ... Ozuah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anointed football academy - Adamawa Explosives 0:4

82e minuut.
Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero rent richting de bal. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Oparaku de bal onder controle te krijgen. Umar met een sublieme pass. Isibor geeft de bal voor. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anointed football academy 66%, Adamawa Explosives 34%.
anointed football academy - Adamawa Explosives 0:4