Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Hobbits Rivers Lads
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Kelechi kopt de bal weg. Yobo rent richting de bal. Yobo passt de bal in één keer door. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. Baruwa geeft een hoge lob. Adamu speelt de bal door. Anikputa rent richting de bal. Anikputa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yobo rent richting de bal. Kelechi is nu in balbezit. Baruwa is nu in balbezit. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:0

28e minuut.
Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa passt de bal zonder na te denken. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Isibor onderschept slim de pass. Isibor passt de bal in één keer door. Ayeni rent richting de bal. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. Kaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:1

33e minuut.
Apam met een sublieme pass. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu passt de bal met de wreef. Ayeni rent richting de bal. Ayeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Hobbits 56%, Rivers Lads 44%.
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:2

53e minuut.
Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iyodo de bal. Apam rent richting de bal. Apam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:3

66e minuut.
Apam is nu in balbezit. Apam passt de bal zonder na te denken. Ayeni rent richting de bal. Ayeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:4

75e minuut.
Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo passt de bal zonder na te denken. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni draait met de bal, schiet en ... John probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gona rent richting de bal. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam speelt de bal door. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni draait met de bal, schiet en ... Kaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Anikputa rent richting de bal. Babayaro rent richting de bal. Babayaro speelt de bal door. Ayeni rent richting de bal. Ayeni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kelechi is nu in balbezit. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam passt de bal met de wreef. Ayeni rent richting de bal. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. Kaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:5

85e minuut.
Ufele passt de bal zonder na te denken. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi geeft de bal voor. Adamu is nu in balbezit. Adamu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Hobbits 68%, Rivers Lads 32%.
Glorious Hobbits - Rivers Lads 1:5