Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niger United Smoking Explosives
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Inworp. Mohammed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelechi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Omoyinmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ikedia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Casmir heeft problemen om de bal te vangen. Casmir schiet op doel. Daar is Olugbodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikedia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Melkam rent richting de bal. Onyeogu verovert de bal door een tackle van achteren. Onyeogu probeert naar een medespeler te passen. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abbey verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwunyere verovert de bal door een tackle van achteren. Chukwunyere geeft de bal voor. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu onderschept slim de pass. Onyeogu speelt de bal door. Casmir is nu in balbezit. Casmir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niger United - Smoking Explosives 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger United 40%, Smoking Explosives 60%.
Niger United - Smoking Explosives 0:1

59e minuut.
Sodje rent richting de bal. Sodje geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mohammed de bal. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Melkam geeft een hoge lob. Iheanacho rent richting de bal. Iheanacho speelt de bal door. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi schiet op doel. Ikedia bokst de bal weg.

83e minuut.
Casmir onderschept slim de pass. Casmir draait met de bal, schiet en ... Olugbodi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger United 53%, Smoking Explosives 47%.
Niger United - Smoking Explosives 0:1