Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abia Meteors Smoking Beams
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Oghene geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akanji met een snelle inworp. Igwe is nu in balbezit. Igwe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ejide kopt de bal weg. Ijaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agoye is nu in balbezit. Agoye haalt uit met een fantastische trap. Emigo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Odiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igwe rent richting de bal. Igwe haalt uit met een fantastische trap. Onyeogu probeert de bal aan de voet te houden. Ovie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Meteors - Smoking Beams 0:1

30e minuut.
Ekoku geeft een lange en hoge pass. Akanji rent richting de bal. Oghene begaat een overtreding. Oghene krijgt een gele kaart.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otiji met een snelle inworp. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ekoku de bal onder controle te krijgen. Emigo bokst de bal weg. Ejide rent richting de bal. Ejide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abia Meteors - Smoking Beams 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Meteors 56%, Smoking Beams 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abia Meteors - Smoking Beams 1:1

48e minuut.
Otiji geeft de bal voor. Ijaya kopt de bal weg. Olabiyi heeft problemen om de bal te vangen. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Igwe probeert naar een medespeler te passen. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye passt de bal met de wreef. Akanji rent richting de bal. Akanji schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe verovert de bal door een tackle van achteren. Igwe met een sublieme pass. Odiye rent richting de bal. Odiye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igweonu. Igweonu krijgt een gele kaart. Ijaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ijaya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Meteors 41%, Smoking Beams 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abia Meteors - Smoking Beams 1:1