Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niger United Glorious Hobbits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Iyodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iyodo. Iyodo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Njoku geeft een hoge lob. Chukwunyere is nu in balbezit. Chukwunyere geeft een hoge lob. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Olawaniyi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chukwunyere met een snelle inworp. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ihebulu onderschept slim de pass. Ihebulu speelt de bal door. Folorunsho rent richting de bal. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Njoku is nu in balbezit. Njoku geeft de bal voor. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe onderschept slim de pass. Eromoigbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gona probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Chukwunyere met een snelle inworp. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sodje met een sublieme pass. Melkam rent richting de bal. Melkam passt de bal met de wreef. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niger United - Glorious Hobbits 1:0

43e minuut.
Olawaniyi geeft een hoge lob. Kelechi kopt de bal weg. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe onderschept slim de pass. Eromoigbe schiet op doel. Kaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melkam zal de hoekschop nemen. Eromoigbe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niger United - Glorious Hobbits 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger United 31%, Glorious Hobbits 69%.
Niger United - Glorious Hobbits 2:0

55e minuut.
Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Njoku de bal. Baruwa rent richting de bal. Baruwa haalt uit met een fantastische trap. Ikedia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chukwunyere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kelechi probeert de bal met de borst te controleren. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niger United - Glorious Hobbits 3:0

69e minuut.
Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelechi speelt de bal door. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Folorunsho geeft een hoge lob. Inworp. Adamu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baruwa rent richting de bal. Baruwa haalt uit met een fantastische trap. Ikedia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
John geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melkam met de inworp. Okunowo kan de bal niet met de borst controleren. Okunowo haalt uit met een fantastische trap. Kaku bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niger United 47%, Glorious Hobbits 53%.
Niger United - Glorious Hobbits 3:0