Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Waves Smoking Beams
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ijaya probeert naar een medespeler te passen. Igwe rent richting de bal. Igwe speelt de bal door. Odiye rent richting de bal. Odiye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Waves - Smoking Beams 0:1

16e minuut.
Emigo trapt de bal weg. Enyiaku heeft problemen om de bal te vangen. Irozuru rent richting de bal. Ifejiagwa rent richting de bal. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo onderschept slim de pass. Emenalo probeert naar een medespeler te passen. Irozuru rent richting de bal. Irozuru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ude is nu in balbezit. Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku passt de bal in één keer door. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Waves 36%, Smoking Beams 64%.
Super Waves - Smoking Beams 0:1

51e minuut.
Igwe passt de bal in één keer door. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa passt de bal met de wreef. Irozuru rent richting de bal. Irozuru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ude verovert de bal door een tackle van achteren. Emenalo rent richting de bal. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Igwe rent richting de bal. Igwe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Okoh passt de bal in één keer door. Ijaya is nu in balbezit. Ijaya met een sublieme pass. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru haalt uit met een fantastische trap. Emigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Okeke geeft de bal voor. Akanji controleert de bal met de borst. Aghahowa maakt een afschuwelijke overtreding. Aghahowa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Waves 49%, Smoking Beams 51%.
Super Waves - Smoking Beams 0:1