Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Hobbits Smoking Explosives
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Iheanacho heeft problemen om de bal te vangen. Baruwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iheanacho. Baruwa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Baruwa is nu in balbezit. Baruwa passt de bal in één keer door. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa draait met de bal, schiet en ... Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omodiagbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kelechi de bal onder controle te krijgen. Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi passt de bal met de wreef. Casmir is nu in balbezit. Casmir haalt uit met een fantastische trap. Kaku bokst de bal weg.

26e minuut.
Onyeogu rent richting de bal. Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. Baruwa passt de bal zonder na te denken. Anikputa rent richting de bal. Anikputa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ihebulu speelt de bal door. Okemiri rent richting de bal. Baruwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baruwa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Baruwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baruwa met een sublieme pass. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Baruwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajuwa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Hobbits 50%, Smoking Explosives 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Hobbits - Smoking Explosives 0:0

51e minuut.
Ekwueme heeft problemen om de bal te vangen. Ajuwa onderschept slim de pass. Ajuwa speelt de bal door. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Iheanacho passt de bal met de wreef. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu passt de bal in één keer door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Kelechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelechi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anikputa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anikputa draait met de bal, schiet en ... Omodiagbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Hobbits - Smoking Explosives 1:0

84e minuut.
John trapt de bal weg. Gona kopt de bal weg. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Christopher de bal onder controle te krijgen. Omodiagbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Hobbits 44%, Smoking Explosives 56%.
Glorious Hobbits - Smoking Explosives 1:0