Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abia Meteors Super Waves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ejide onderschept slim de pass. Atuegbu rent richting de bal. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aghahowa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otiji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu onderschept slim de pass. Atuegbu passt de bal in één keer door. Ejide is nu in balbezit. Ejide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Meteors - Super Waves 1:0

41e minuut.
Agoye geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aghahowa de bal. Ude is nu in balbezit. Igweonu onderschept slim de pass. Igweonu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Meteors 37%, Super Waves 63%.
Abia Meteors - Super Waves 1:0

46e minuut.
Ude is nu in balbezit. Ude passt de bal met de wreef. Daar is Aghahowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejide onderschept slim de pass. Ejide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu is nu in balbezit. Ude maakt een afschuwelijke overtreding. Ude is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Igweonu onderschept slim de pass. Igweonu met een sublieme pass. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atuegbu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ndah de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Meteors - Super Waves 2:0

70e minuut.
Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru verovert de bal door een tackle van achteren. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Otiji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu passt de bal zonder na te denken. Ejide is nu in balbezit. Ejide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Meteors 40%, Super Waves 60%.
Abia Meteors - Super Waves 2:0