Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Lads SC Waves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Godwin de bal. Ajao rent richting de bal. Ajao passt de bal zonder na te denken. Godwin is nu in balbezit. Godwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Lads - SC Waves 0:1

7e minuut.
Godwin is nu in balbezit. Ajao is nu in balbezit. Adeshina begaat een overtreding. Adeshina krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mohammed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adeshina speelt de bal door. Godwin rent richting de bal. Godwin verovert de bal door een tackle van achteren. Godwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Lads - SC Waves 0:2

31e minuut.
Nnaji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omotayo met een snelle inworp. Klungelig pakt Mohammed de bal. Mohammed draait met de bal, schiet en ... Chukwu bokst de bal weg.

33e minuut.
Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro rent richting de bal. Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed geeft de bal voor. Daar is Akinbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Lads - SC Waves 1:2

37e minuut.
Kanu is nu in balbezit. Godwin rent richting de bal. Ajao is nu in balbezit. Godwin is nu in balbezit. Godwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ajao met een sublieme pass. Kalu rent richting de bal. Kalu geeft een hoge lob. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Lads 53%, SC Waves 47%.
Ogun Lads - SC Waves 1:2

56e minuut.
Klungelig pakt Shakpoke de bal. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed met een sublieme pass. Daar is Shakpoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shakpoke schiet op doel. Chukwu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mohammed is nu in balbezit. Mohammed geeft de bal voor. Daar is Akinbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke haalt uit met een fantastische trap. Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajao probeert naar een medespeler te passen. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin is nu in balbezit. Godwin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Lads 49%, SC Waves 51%.
Ogun Lads - SC Waves 1:2