Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oladipupo Sammy FC
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Daar is Temile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shorunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu onderschept slim de pass. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile haalt uit met een fantastische trap. Rufai bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Klungelig pakt Shorunmu de bal. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai passt de bal in één keer door. Ola heeft problemen om de bal te vangen. Ola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Shorunmu onderschept slim de pass. Rufai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shorunmu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ijaya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ola rent richting de bal. Ola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ishiaku met een harde bal richting middenveld. Rufai kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanu de bal. Ola rent richting de bal. Ola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika verovert de bal door een tackle van achteren. Obianika passt de bal met de wreef. Ola is nu in balbezit. Ola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oladipupo - Sammy FC 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ijaya rent richting de bal. Ijaya geeft een lange en hoge pass. Ola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oladipupo 49%, Sammy FC 51%.
Oladipupo - Sammy FC 0:1

60e minuut.
Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai probeert naar een medespeler te passen. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye draait met de bal, schiet en ... Rufai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai met een sublieme pass. Inworp. Obianika met de inworp. Temile is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rufai niet meer kan verder spelen. Okosieme komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Shorunmu probeert naar een medespeler te passen. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai met een sublieme pass. Temile is nu in balbezit. Temile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pascal speelt de bal door. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu geeft de bal voor. Temile rent richting de bal. Temile haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oladipupo 29%, Sammy FC 71%.
Oladipupo - Sammy FC 0:1